Kobitex – Матраци за камиони

матрак за камион

Матраци за камиони

Един от важните фактори за всеки шофьор е съня. За съжаление идва момента , когато в  следствие на дългосрочна експлоатация матрака на камиона , крайно деформира. Това обикновено се отразява , като пропадания в определени места, изкачане на пружини , различна твърдоста на еднородна основа и т.н. Тези факти несъмнено оказват влияние на тялото , когато човек спи върху повреден матрак. Освен неспокоен сън вследствие на дискомфорта , сутрешното ставане е съпроводено и с леко болежки или схващания в резултат на неправилни изкривявания на тялото. Тук идва момент в който трябва да се замислим , дали не е време да сменим матрака

. След щателно проучване екипа на Kobitex , успя да подбере правилните материали за изработка на удобни матраци за камиони. Ние можем да изработим матрака за вашият камион изцяло по ваши изисквания, като в това число се включва различна разнородност на материалите определящи качеството и съответно цената. Може да се направи матрак в комбинация с различни материали включително и мемори пяна са по-голям комфорт. Нашите матраци са двулицеви със сваляеми калъфи с цип за по-лесно обслужване. Възможно е изработка на еднолицеви матраци с вградена рамка , където директно да се монтира на конструкцията на кабината. 

Mercedes "Atego"

SCANIA "R400"

матрак за камион

Нужно е да се знаят точните размери,  като се визира  ширината , дължината и дебелината на матрака. При повечето модели има издадена средна част , в тази ситуация е необходимо предоставянето на шаблон за да стане максимално точна форма на новият матрак. Ако няма заобляния , може да се предостави чисто скицирани размери на обикновен лист. При нужда от шаблон, то той може да се изреже от картон, мушама , слепени части твърда хартия или някакъв друг материал. Шаблоните могата да бъдат оставени в нашият магазин или изпратени до офис на Еконт за клиенти извън гр.София. Времето за изработка трае около 7 работни дни, готовият продукт може да се вземе от нашият шоурум или да се изпрати по Еконт. В заключение , бихме искали отново да се върнем не един от най-важните фактори , а именно съня. Той е важен за всички нас и особено за хората извършващи транспортни дейности. Нека да осигурим безопасността на тях и на всички нас , чрез  предоставянето на един ползотворен сън. Запитвания може да отправите към посочените контакти  или директна връзка с нас  на нашите телефони.

Нашите партньори

error: Информацията е обект на авторско право!