Подматрачни рамки

Ламелни рамки

Подматрачни рамки за двулицеви и дунапренени матраци. Изработени са от федерлайсни от многопластов парен бук, тип ламел с размер 6х8×8 мм.Използва се метален профил с размери 30 x 30 x 1.5 мм, който е обратотен с електростатична прахова боя в черен цвят.
Подматрачните рамки са снабдени с обезшумяващи PVC обувки за по-голям комфорт при ползване. Рамките се изработват във всички стандартни двойни и единични размери, като може да се изработят и по нестандартни размери зададени от клиента. Всяка една рамка има две години гаранция.

Форма за поръчка  планки за механизъмкрачета
  • ako желате да добавите планки за механизъм , моля отбележете в „допълнитените опции“. Към основната цена, ще се добавят 17лв с ДДС за комплект.
  • цената за добавено краче 5.5лв/бр. с ДДС. Обикновено при голям размер рамки и липсваща централна греда на спалнята се добавя централно краче пожелание на клиента.

   

  • Класическа подматрачна рамка, изработена от метален профил и ламелна букова дървесина, гарантираща оптимална опора на гръбначния стълб.
  • Многослойните ламели осигуряват максимална гъвкавост и издръжливост на деформация. Еластични звена с обезшумяващи легла за вграждане на ламелите ограничават появата на неприятни шумове при експлоатация и предлагат равномерна поддръжка на тялото.
  • Подматрачни рамки Нани балансират по фин и деликатен

  начин функционалните характеристики на матраците и представляват неразделна част от комфортната система за сън.

  Форма за поръчка   регулиране на твърдостта
    

   СНИМКАТА НА ПРОДУКТА Е С ДОБАВЕНИ ОПЦИИ ЗА „РЕГУЛИРАНЕ НА ТВЪРДОСТТА“, КОИТО НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА, А СЕ ПОРЪЧВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО:

   • при ширина до 120см. – 12.60 лв.
   • при ширина над 120см. – 25.00 лв.
   error: Информацията е обект на авторско право!