Подматрачни рамки

Home / Подматрачни рамки

Ламелни рамки

Подматрачни рамки за двулицеви и дунапренени матраци. Изработени са от федерлайсни от многопластов парен бук, тип ламел с размер 6х8x8 мм.Използва се метален профил с размери 30 x 30 x 1.5 мм, който е обратотен с електростатична прахова боя в черен цвят.
Подматрачните рамки са снабдени с обезшумяващи PVC обувки за по-голям комфорт при ползване. Рамките се изработват във всички стандартни двойни и единични размери, като може да се изработят и по нестандартни размери зададени от клиента. Всяка една рамка има две години гаранция.

При закупуване на подматрачна рамка, трябва да се има впредвид дали леглото ще бъде с механизъм. При единичните рамки се монтират две планки по ширина на рамката , а при двойните рамки се монтират по дължина.Комплекта на рамките е 17лв/бр.

Подматрачните рамки могат да се изработят с допълнителни крачета, така че да има по-голяма стабилност. Препоръчва се това да се направи при двойните рамки, като се монтират 3 броя по средата на рамката, цената е 5,5лв. брой.

Метални легла

Ние предлагаме също и подматрачни рамки тип-легло. Това представлява подматрачна рамка с крачета, която може директно да се ползва, като основно легло.Особеност при нея е това, че профила е усилен и неговата дебелина е по-голяма, това допринася за по-голяма здравина на рамката. Има опция за изработка на различна височина на крачетата. Подвижните елементи намаляват напрежението, като разпределят равномерно тежестта на тялото и гарантират правилната му позиция по време на сън.Еластични звена с обезшумяващи легла за вграждане на ламелите елиминира появата на неприятни шумове при експлоатация и предлагат ортопедична поддръжка на тялото.

Може да разгледате също

error: Информацията е обект на авторско право!