Kobitex – Калъфи за матраци и дунапрен

Матрачни платове за изработка на калъфи

Изработка на стандартни и нестандартни размери

Първичен калъф " Хасе"

Калъфа е изработен от високо качествено хасе, при което за разлика от ниско бюджетните предложения на пазара, при този вариант процента на памук е значително по-голям, над 80%. Тава съдържание на памук го прави предпочитан плат, процента на свиваемост е снижен до минимум, от където той става доста удобен за пране , както на ниска , така и на висока температура

до 30 градуса. Недостатък на калъфа е неговата дебелина , която е доста малкa, но пък от друга страна го прави чудесен избор за първична защита на вашия матрак или дунапрен. Калъфа е изработен с цип по-дължина и ширина на „П“.

Тук можете да проверите или да поръчате желания размер
 

Основен калъф " Ранфорс"

Калъфа е изработен от високо качествен кафяв ранфорс плат с високо съдържание на памук. При по-голямата част от памучни платове, основен проблем се явява свиваемостта , която се проявява при изпиране даже и на ниска температура. Поради тази причина сме избрали плат в който е вложена една синтетична нишка, която не позволява това да се случи. След първото изпиране задължително има свиваемост , но тя е незначителна.

Освен това . ние отпускаме аванс при самото шиене, така че поръчаните размери да останат не променени след термична обработка.Нашата препоръка е плата да се пере на температура до 30 градуса не е препоръчително да се изпозлва в сушилни. Недостатък на калъфа е неговата дебелина , която е доста малкa, но пък от друга страна го прави чудесен избор за първична защита на вашия матрак или дунапрен. Калъфа е изработен с цип по-дължина и ширина на „П“.

Тук можете да проверите или да поръчате желания размер
 

Основен калъф "Levender "

Калъф “Lavender”, представлява висококачествена матрачна дамаска, капитонирана от вътрешната страна с вата, допринасящя за допълнителен комфорт.
Калъфа е обработен с екстракт от Лавандула, която освобождава напрежението и позволява бърза и качествена релаксация.

 

Ocвeн дa пpeмaxвa yмopaтa, пoпyляpнoтo pacтeниe имa и дpyги пoлoжитeлни зa здpaвeтo cвoйcтвa- действа aнтибaĸтepиaлнo и пpoтивoвъзпaлитeлнo.
Дамаската e изработена със специален текстил , осигуряваща мекота и специфичен комфорт.  Продукт, който задължително трябва да притежавате!

Изработва се с голям цип на трите страни, което позволява лесно сваляне и обличане, когато е нужна подръжка на калъфа. Може да се пере на машинно пране до 30 градуса.

Изpaбoтвa ce в дoлyпocoчeнитe paзмepи, нeзaвиcимo oт дeбeлинaтa, мoжe cъщo тaĸa дa ce изpaбoтят и нecтaндapтни paзмepи, ĸaтo зa цeлтa ce пpaви пpeдвapитeлнo зaпитвaнe. От калкулатора може да проверите желания размер, поръчка се прави при полълване на всички полета.
Тук можете да проверите или да поръчате желания размер
 

Водонепромукаем/Waterproof

При изработката на тази дамаска се използва специална технология за втъĸaване на тефлонизирани нишĸи. Благодарение на тях , материята придобива непромукаема способност, въпреки това съществува циркулация на въздуха, което не позволяват запарване , както при повечето найлонови калъфи. Плата не е разтеглив и притежава изключителна здравина на опън.

Подходящ е за външна употреба, текстила е приятен и мек на допир. Този вариант на калъф е едно чудесно решение за запазване на вашия стар матрак или основен калъф при изработката на нов дунапренов матрак.

Калъфа се изработва с цип по дължина и ширина, което спомага за по-лесното му обслужване. Пере се на нормална температура от 40 градуса

Тук можете да проверите или да поръчате желания размер
 

Висококачествена изкуствена кожа

Изкуствена кожа за тапициране и интериорни  решения.

Тегло: от 430гр. – 520гр./кв.м.

Възможно е да има минимални отклонения от цвета и нюанса  на снимката и реално изглеждащия продукт.

За цени и размери, моля направете запитване от тук

0879 15 00 80

0887 22 12 25

гр.София
ул. Отец Паисий 75

error: Информацията е обект на авторско право!